+31 (0)88 308 26 36 info@allbest.nl

KPN biedt inmiddels op meer dan 3,2 miljoen adressen glasvezel (FttH) aan en dit netwerk wordt steeds verder uitgebreid. Dit betekent dat KPN in 2022, zoals eerder aangekondigd, de focus van koper zal verschuiven naar glasvezel. Per 1 januari 2022 kunnen diensten op basis van koper al niet meer besteld worden als op diezelfde locatie glasvezel (FttH) beschikbaar is. Als vervolg daarop zal KPN per februari 2023 gaan beginnen met het in fases uitzetten van het kopernetwerk op locaties waar FttH beschikbaar is.

Wat kan je verwachten van AllBest?
Wij gaan je in het 1e kwartaal van dit jaar verder informeren over wat dit voor jou als klant precies betekent. Wij zullen een overzicht maken met daarin alle verbindingen die uitgefaseerd zullen gaan worden. Ook is in dit overzicht te zien wanneer dit zal gebeuren.
Recentelijk hebben we de tarieven van FttH significant verlaagd om het zo interessant te maken om de overstap naar FttH te faciliteren voor jou als klant van AllBest. Klanten kunnen zo met FttH hoge stabiele bandbreedtes in zowel download als upload verkrijgen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Wil je meer uitleg of heb je vragen over het koper-uit traject? Neem dan contact op met ons op T: 088-3082636