+31 (0)88 308 26 36 info@allbest.nl

Beveiliging

AllBest Beveiliging houdt zich bezig met het elektronisch en mechanische beveiligen van objecten en de mensen die zich daarin bevinden. Wij installeren uitsluitend gecertificeerde beveiligingsmaterialen volgens de daarvoor geldende eisen, normen en voorschriften. Wij zijn een Erkend VEB Beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat wij zelf service verlenen gedurende 7 dagen in de week, 24 uur per dag. We bieden een veelheid aan producten, waaronder:

Inbraakbeveiliging: er zijn zowel bedrade als draadloze systemen verkrijgbaar, die tevens kunnen worden aangemeld bij een centrale meldkamer. Het is daarnaast mogelijk om een terrein te beveiligen. Dit kan met hekwerkbeveiliging, schrikdraadbeveiliging, radardetectie, infrarood detectie, maar ook met onzichtbare gronddetectie. Camerabewaking en mistmachines bieden extra zekerheid.

Toegangscontrole: in gebouwen waar iedere dag veel mensen in en uitgaan, is het lastig om te controleren of dat er geen ongewenste bezoekers tussen zitten. Met toegangscontrole weet u wie zich waar bevindt en kunt u bovendien mensen de toegang tot bepaalde ruimtes ontzeggen. Wij leveren betaalbare systemen, die de mogelijkheid bieden om door te groeien naar een systeem voor meerdere ingangen (eventueel op verschillende locaties).