+31 (0)88 308 26 36 info@allbest.nl

De planning voor de aanleg van glasvezel in Noordwest Limburg:

De werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Noordwest Limburg zijn gestart. De bewoners zijn op de hoogte gesteld over wie de werkzaamheden gaat uitvoeren, dit gebeurt door de aannemer Spie. De inwoners ontvangen van de aannemer informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

Voordat de aannemer aan de slag kan met de graafwerkzaamheden, start hij eerst met schouwen. Dit betekent dat de aannemer bij u langskomt om te kijken waar de aansluiting precies moet komen. Hieronder kunt u een overzicht van de schouw- en aanlegplanning vinden. Deze planning is ge-update op 31-08-2018 en onder voorbehoud.

 

De verwachting is om in het najaar van 2019 het hele gebied afgerond te hebben, zodat alle bewoners van het buitengebied, die een abonnement hebben afgesloten, gebruik kunnen maken van hun glasvezelaansluiting.

Aannemer Spie
Spie maakt een afspraak met u om de huisaansluiting te realiseren. U kunt gebruik maken van de diensten binnen 7 werkdagen na de goedgekeurde huisaansluiting.

Heeft u gedurende het aanlegproces klachten of zijn er storingen? Dan kunt u hierover contact opnemen met de aannemer Spie. Ze zijn op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur bereikbaar via 088 – 313 10 46 of noordlimburg@mijnglasvezelaansluiting.nl.